Venčanice San Patrick

San Patrick ili St. Patrick je španski brend koji je 1964 godine kreiran od strane Pronovias grupe, koja je apsolutni lider na svetskom tržištu mode. Pronovias grupa sarađuje sa vrhunskim dizajnerima i njihove venčanice nose prepoznatljivu dozu elegancije.

San Patrick brend su poznatim učinile filmske zvezde i članovi povezani sa kraljevskom porodicom, koji su se mnogo puta u svečanim prilikama odlučili baš za njihove kreacije. Kolekcije San Patrick prodaju su u 75 zemalja u više od 3.800 salona, a sama kompanija ima preko 840 zaposlenih.

Kolekcija SAN PATRICK poseduje neverovatnu raznolikost u svojim modelima: jednostavne elegantne venčanice, nežne venčanice sa kvalitetnom čipkom i luksuzne haljine sa kristalima. Venčanice su šivene od najfinijih materijala: svila, saten, šifon, čipka, taf u kombinaciji perlama i kraljevskim vezom.

Venčanice San Patrick su prepoznatljive po ženstvenom, glamuroznom kroju, a posebno po delikatnim cvetnim dezenima i elegantnim velovima koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. San Patrick venčanice su prefinjene i namenjene su devojkama koje žele venčanicu izuzetnog kroja, ukrašenu kristalima, perlama i kvalitetnom čipkom.